Purūs morkų blyneliai su razinomis

 (1)
Gražios oranžinės spalvos blyneliai ypač skanūs šilti. Galima patiekti su grietine arba tepamuoju sūreliu be priedų.
Blyneliai su razinomis
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.

Pridėkite cukraus, druskos, kiaušinių trynių, razinų, pieno ir miltų, gerai išmaišykite ir palikite pastovėti (apie pusvalandį).

Kiaušinių baltymus suplakite iki tirštų putų ir sumaišykite su tešla.

Kepkite mažus blynelius, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Morkos
500 ml Pienas
300 g Miltai
1 šaukštelis Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :