Purūs blyneliai su uogomis

Sekmadienio pusryčiams...
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

4 porcijos

Produktai:

400 ml kefyro,
2 šaukštai cukraus,
1 šaukštelis sodos,
1 kiaušinis,
2 stiklinės miltų,
žiupsnelis druskos,
150 g gervuogių,
150 g aviečių,
100 ml aliejaus,
cukraus pudros.

Kaip gaminti:

1. Dubenyje sumaišykite kefyrą, cukrų, druską ir kiaušinį. Išplakite iki vientisos masės.

2. Miltus sumaišykite su soda, suberkite į dubenį su kefyru. Išmaišykite. Tešla turi būti grietinės konsistencijos.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pilkite po šaukštą tešlos, ant viršaus užberkite uogų, tada ant viršaus užpilkite tešlos, kad nesimatytų uogų.

4. Kai blynelių apačia paskrus, apverskite. Iškepusius blynelius apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 ml Kefyras
2 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Soda
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Kiaušiniai
2 stiklinė Miltai
žiupsnelis Druska
100 ml Aliejus
2 šaukštas Cukraus pudra
150 g Gervuogės
150 g Avietės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :