Pupos prie alaus

Pupos labai tinka kaip užkandis prie alaus. Rudenį jas galima virti tiesiog su ankštimis, o valgant išgliaudyti.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintas pupas nakčiai pamerkite, kad išbrinktų ir reiktų trumpiau virti. Ryte virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu, nuvarvinkite ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Pupos
žiupsnelis Druska