Pupelių sriuba su veršiena ir dešrelėmis

Stipraus skonio patiekalas sunkesnio, „ūkiško“ maisto mėgėjams. Chili con carne interpretacijoje netrūksta mėsos, prieskonių ir žinoma, raudonųjų pupelių. Mėgstantys vadinamąjį „komforto“ maistą privalo įtraukti šią sriubą į savo mėgiamųjų sąrašą.
Pupelių sriuba su veršiena ir dešrelėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite stambiais kubeliais.

2. Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais, mėsą ir dešreles - vidutinio dydžio gabaliukais.

3. Didelėje keptuvėje storu dugnu ant didelės ugnies apkepkite dešreles 1-2 minutes. Vėliau jas iš keptuvės išimkite.

4. Įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes apkepinkite svogūnus bei morkas.

5. Suberkite pomidorus ir supilkite pomidorų pastą, sumažinkite liepsną ir užvirinę patroškinkite 3 minutes.

6. Atskiroje keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite mėsą 3-5 minutes. Mėsą perdėkite prie daržovių.

7. Suberkite pupeles su padažu, supilkite sultinį. Viską išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

8. Sumažinę liepsną, sudėkite dešreles, įberkite druskos ir pipirų. Pakaitinkite 5 minutes.

9. Patiekite su šviežiais žalumynais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 indelis Raudonosios pupelės Čili padaže BONDUELLE
6 vnt. Pomidorai
200 g Medžiotojų dešrelės
500 g Jautienos filė
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
3 šaukštas Pomidorų pasta
6 šakelė Kalendros
4 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :