Pupelių sriuba su rūkyta dešra

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną ir česnaką nulupkite, smukiai supjaustykite. Dešrą supjaustykite gabalėliais. Papriką ir čili pipirus perpjaukite, sėklas išimkite, smulkiai supjaustykite.

Puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite dešrą, čili pipirą, svogūną ir česnaką. Įdėkite pomidorų pastą, dar pakaitinkite, tada į puodą supilkite sultinį. Sudėkite pupeles ir smulkintus pomidorus, sriubą užvirkite.

Įdėkite raudonėlį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, 20 min. pavirkite.

Į sriubą sudėkite smulkintą papriką, virkite dar kelias minutes. Susmulkinkite petražoles ir įdėkite į sriubą. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite 5 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 ml Vanduo
800 g Konservuotos pupelės
400 g Konservuotos raudonosios pupelės
300 g Rūkyta dešra
500 g Konservuoti pomidorai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Čili pipirai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Pomidorų pasta
5 šakelė Petražolės
pagal skonį Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Raudonėliai
Porcijos: 8