Pupelių mišrainė su keptomis paprikomis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Pašaukite į orkaitę paprikas, kepkite 15 – 20 min., kol odelė ims blizgėti ir paskrus. Tada išimkite paprikas į lėkštę ir palikite 20 min. atvėsti.

Nulupkite nuo paprikų odelę, išimkite sėklas ir supjaustykite paprikas plonomis ilgomis juostelėmis.

Pupeles nukoškite, perplaukite vandeniu.

Nuskabykite petražolių ir mėtų lapelius, susmulkinkite, taip pat susmulkinkite česnakus.

Sudėkite į dubenį pupeles, paprikas, žalumynus ir kaparėlius.

Nedidelėje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis, druską, šviežiai sumaltus juoduosius pipirus, česnakus ir alyvuogių aliejų. Užpilkite užpilą ant mišrainės, išmaišykite ir palikite 10 min. pastovėti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 šakelė Petražolės
2 vnt. Raudonosios džiovintos paprikos
2 šakelė Mėtos
2 šaukštas Kaparėliai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
400 g Konservuotos baltosios pupelės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :