Puikus garnyras: karamelizuoti Briuselio kopūstai su lydytu sviestu

 (1)
© Vida Press
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Didelėje keptuvėje su rankena įkaitinkite aliejų. Vienu sluoksniu sudėkite Briuselio kopūstus ir kepkite, kol apskrus, apie 2 min. paskui juos pamaišykite, uždenkite keptuvę dangčiu ir patroškinkite dar minutę ar dvi.

Suberkite Briuselio kopūstus į dubenį, apibarstykite druska ir pipirais.

Į karštą keptuvę įdėkite sviesto, pakaitinkite 3 – 4 min., kol jis paruduos ir pasidarys perregimas.

Pašlakstykite lydytu sviestu Briuselio kopūstus ir iš karto patiekite. Galite dar užberti pipirų, druskos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Briuselio kopūstai
1 šaukštas Kokosų aliejus
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :