PROVANSO vištienos kepsneliai

 (3)
Provanso vištienos kepsneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištos krūtinėlę perpjaukite išilgai per pusę, kad pasidarytų du ploni kepsniukai.

Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite muštuku.

Kiaušinius išplakite su druska, pipirais, smulkiai tarkuotu parmezanu ir labai smulkiai pjaustytomis petražolėmis ir kalendromis.

Į keptuvę įpilkite tris šaukštus aliejaus ir įdėkite šaukštą sviesto.

Vištieną apvoliokite miltuose ir kiaušinių plakinyje.

Dėkite kepti į keptuvę. Ant vidutinės ugnies kepkite kiekvieną pusę po 4 minutes.

Vištieną išimkite, į keptuvę įpilkite balto vyno, išspauskite česnako, citrinos sultis ir įpilkite vištienos sultinio.

Kai užvirs įdėkite šaukštą sviesto.

Į keptuvę sudėkite vištienos kepsnelius ir kiekvieną pusę patroškinkite po minutę.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištų krūtinėlės
5 šaukštas Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
50 g Parmezano sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštas Petražolės
1 šaukštas Kalendros
1 puodelis Baltas sausas vynas
1 puodelis Vištienos sultinys
0,5 vnt. Citrinos
2 šaukštas Sviestas
3 šaukštas Aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :