Princesės Dianos mėgstamiausias tortas su braškėmis

 (3)
Šį tortą princesė Diana itin mėgo - juo visuomet gardžiuodavosi per savo gimtadienius.
Princesė Diana ir tortas su braškėmis
© Koliažas: VidaPress ir Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kiaušinius gerai išplakite. Suberkite cukrų ir vanilinį sukrų ir vėl gerai išplakite, kol masė pabals.

Supilkite rožių vandenį ir vandenį ir gerai išplakite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinius.

Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą apvalią kepimo formą.

Kepkite apie 35-45 minutes, kol paviršius gražiai paruduos (įkiškite ir ištraukite medinį krapštuką - jis turėtų būti sausas).

Ištraukite biskvitą ir palikite atvėsti.

Kol biskvitas vėsta, galite pasiruošti kremą.

Nuplaukite ir supjaustykite braškes.

Kitame dubenyje iki standžių putų suplakite 35 proc. riebumo grietinėlę su cukrumi.

Visiškai ataušusį biskvitą perpjaukite horizontaliai per pusę (jei pavyks, galima padalinti ir į tris dalis).

Gausiai pertepkite plakta grietinėle, užbarstykite braškių gabaliukų ir uždėkite antrą biskvito dalį. Lengvai spustelėkite.

Likusia plakta grietinėle aptepkite torto viršų ir šoną.

Viršų apiberkite likusiomis braškėmis.

Patiekite iškart arba laikykite šaldytuve iki patieksite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui
6 vnt. Kiaušiniai
1,5 puodelis Cukrus
3 šaukštas Vanduo
2 šaukštas Rožių vanduo
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1,5 puodelis Miltai
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
Kremui
3 puodelis Braškės
3 puodelis Grietinėlė
1 šaukštas Vanilinis cukrus
1 šaukštas Cukrus
Porcijos: 12
Sudėtingumas :