Prancūziški pyragaičiai – MADELEINES

Madeleines
Madeleines
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltos masės.

Kiaušinių baltymus išplakite su druska iki standžių putų.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu.

Sviestą ištirpinkite.

Supilkite kiek atvėsusį sviestą į išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir išmaišykite. Sudėkite išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite.

Masę pastatykite valandai į šaldytuvą.

Masę supilstykite į sviestu išteptas madeleinų formeles. Pripilkite tik iki pusės formelės.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Kiaušinių baltymai
140 g Sviestas
140 g Cukrus
140 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :