Prancūziški keksiukai

 (2)
Prancūziški keksiukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu.

Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius.

Išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio.

Ant viršaus gausiai užberkite cinamono ir rudojo cukraus.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
100 g Cukrus
50 ml Pienas
200 g Rikotos sūris
120 g Sviestas
300 g Miltai
6 šaukštas Migdolų miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
4 šaukštas Rudasis cukrus
2 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :