Prancūziškas vištienos troškinys su pievagrybiais

 (5)
Prancūziškas vištienos troškinys su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
4.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pabarstykite druska ir pipirais.

Vištienos gabaliukus apkepkite svieste ant vidutinės ugnies, kol paskrus iš abiejų pusių.

Vištieną išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį.

Svieste apkepkite griežinėliais pjaustytus raudonuosius svogūnus ir susmulkintas česnakų skilteles.

Sudėkite per pusę perpjautus pievagrybius, trumpais šiaudeliais pjaustytas morkas ir kepkite ant mažos ugnies kelias minutes.

Sudėkite vištienos gabaliukus, įberkite Provanso žolelių, supilkite vištienos sultinį, raudoną sausą vyną ir troškinkite ant mažos ugnies uždengus dangčiu apie 10 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
200 g Pievagrybiai
2 vnt. Morkos
2 vnt. Raudonieji svogūnai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Provanso žolelės
2 šaukštas Sviestas
100 ml Raudonas sausas vynas
100 ml Vištienos sultinys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :