Prancūziškas varškės pyragas

 (1)
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.

Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.

Kepti 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie valandą.

Dėkojame skaitytojai Ilonai už receptą!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
200 g Sviestas
1/2 stiklinė Cukrus
2 stiklinė Miltai
žiupsnelis Vanilinis cukrus
Įdarui:
500 g Varškė
3-4 vnt. Kiaušiniai
1/2 stiklinė Cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :