Prancūziškas svogūnų apkepas

 (3)
Prancūziškas svogūnų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant mažos ugnies svieste.

Kai gražiai pagels suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.

Supilkite vyną, sultinį ir išmaišykite. Palaukite, kol užvirs ir sutirštės.

Pusę svogūnų mišinio supilkite į kepimo formą, užberkite džiovintų baltos duonos kubelių, vėl svogūnų ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

7 vnt. Svogūnai
3 šaukštas Sviestas
3 šaukštas Miltai
100 ml Mėsos sultinys
100 ml Baltas sausas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
6 sauja Duonos džiūvėsėliai
100 g Ementalio sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :