Prancūziškas citrininis keksas

Prancūziškas citrininis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5556 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Citrinas nutarkuokite ir išspauskite sultis.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi iki purumo.

Įmuškite į sviestą kiaušinius, įberkite vanilinio cukraus ir gerai išplakite.

Supilkite citrinų sultis, suberkite žieveles. Išsukite.

Sudėkite grietinę ir gerai išsukite.

Maišant suberkite miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu gerai išteptą kepimo formą ir dėkite kepti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 40-50 minučių.

Apiberkite kekso viršų cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 g Miltai
100 g Sviestas
150 g Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Citrinos
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1,5 šaukštelis Kepimo milteliai
80 g Grietinė
2 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 8
Sudėtingumas :