PRANCŪZIŠKAS bulvių ir svogūnų apkepas

Prancūziškas bulvių ir svogūnų apkepas
Prancūziškas bulvių ir svogūnų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Apiberkite druska, pipirais ir Provanso žolelėmis. Išmaišykite.

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Kumpį gana smulkiai supjaustykite.

Suplakite kiaušinius, grietinėlę ir smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Sviestu išteptame kepimo inde sluoksniuokite bulvių griežinėlius ir svogūnų. Vis pabarstykite pjaustyto kumpio.

Ant viršaus užpilkite grietinėlės ir sūrio masę.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

7 vnt. Bulvės
3 vnt. Svogūnai
200 g Virtas kumpis
150 g Grietinėlė
1 vnt. Kiaušiniai
100 g Kietasis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštelis Provanso žolelės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :