Prancūziška žirnių sriuba

Trinta žirnių sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žalius žirnius (šviežius ar šaldytus) suberkite į sultinį ir virkite apie 35 minutes.

Pagardinkite druska ir pipirais, įmaišykite grietinę.

patiekite su batono skrebučiais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 l Mėsos sultinys
750 g Žalieji žirneliai
125 g Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :