Prabangiems pietums: kepta jautienos išpjova su brendžio padažu

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautienos išpjovą supjaustykite 5 mm storio riekelėmis ir apvoliokite stambiai sugrūstuose pipiruose.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite po 1,5 - 2 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusią mėsytę sudėkite į pašildytą dubenį, o tuo tarpu paruoškite padažą.

Į mažą keptuvytę supilkite brendį, sudėkite sviestą ir pakaitinkite, nuolat maišydami.

Mėsą patiekite užpylę šiuo padažu su šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1/2 kg Jautienos išpjova
3 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Juodieji pipirai
50 g Brendis
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :