Pomidorų ir raudonųjų svogūnų salotos kitaip

Įprasta pomidorus ir svogūnus apiberti druska ir sumaišyti su grietine. Pateikiame gerai žinomų salotų kitokį – gaivesnį – variantą.
Pomidorų ir raudonųjų svogūnų salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplaukite daržoves. Nulupkite svogūnus ir išpjaukite pomidorų
kotelių pagrindus.

Pomidorus ir svogūnus susmulkinkite rateliais, pakaitomis sudėkite į indą.

Tarp sluoksnių pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų mišinio.

Daržoves užpilkite vyno acto ir medaus mišiniu, apie valandą palaikykite šaldytuve.

Patiekiant į salotas įmaišykite pjaustyto mocarelos sūrio.

Tiekite prie keptų ant grotelių dešrelių ir mėsos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Pomidorai
5 vnt. Raudonieji svogūnai
100 g Mocarelos sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 šaukštas Baltojo vyno actas
2 šaukštas Medus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :