Pomidorinė lęšių sriuba

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lęšius nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir užkaiskite. Virkite, nugriebdami putas.

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.

Sudėkite pomidorų pastą, aitriąsias paprikas, laurų lapus ir dar pakepinkite. Tada sukrėskite į puodą su lęšiais ir virkite ant silpnos ugnies, kol visiškai suminkštės.

Baigiant virti, iš sriubos išimkite aitriąsias paprikas ir laurų lapus, pagardinkite druska ir maltais pipirais.

Patiekite papuošę žalumynais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Lęšiai
1 vnt. Svogūnai
1/4 stiklinė Aliejus
1 skiltelė Česnakai
1/4 stiklinė Pomidorų pasta
2 vnt. Džiovinta aitrioji paprika
1 l Vanduo
pagal skonį Lauro lapai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Žalumynai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :