Pikantiški grikių ir mėsos kotletai

 (3)
Grikių ir mėsos kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Skaldytus grikius užpilkite karštu sultiniu ir palikite 15 minučių, kol išbrinks.

Sumaišykite su faršu, kiaušiniais, tarkuotu sūriu ir pomidorų tyre.

Pagardinkite druska, pipirais ir formuokite nedidelius, plokščius kotletus.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Skaldyti grikiai
200 g Kiaulienos faršas
1 stiklinė Mėsos sultinys
2 vnt. Kiaušiniai
100 g Fermentinis sūris
2 šaukštas Pomidorų tyrė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
6 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :