Pikantiškas salsos padažas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną ir pomidorus supjaustykite kubeliais, supilkite visus likusius ingredientus ir gerai išmaišę nakčiai pastatykite į šaldytuvą. Pikantiškas salsos padažas patiekiama prie mėsos ir paukštienos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai (raudonasis)
8 vnt. Pomidorai
sauja Kalendros
žiupsnelis Kmynai
šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :