Pikantiškas padažas su kariu

Šis padažas labai tinka su silke ir kitais šaltais žuvų užkandžiais.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Labai smulkiai supjaustykite svogūną ir petražoles. Sumaišykite su grietine, majonezu, actu ir kario prieskoniais. Gerai išmaišykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 šaukštas Grietinė
1 šaukštas Majonezas
žiupsnelis Karis
1 vnt. Svogūnai
50 g Petražolės
1 šaukštas Baltojo vyno actas
Sudėtingumas :