Pikantiškas kamambero ir varškės tortas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kamamberą perpjaukite išilgai į 2 vienodo dydžio papločius. Susmulkinkite 30 g graikinių riešutų, pinijas ir moliūgų sėklas.

Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite grietinę ir išplakite. Suberkite maltas pinijas, moliūgų sėklas, graikinius riešutus, pipirus, druską, kapotas petražoles ir gerai išmaišykite.

Sūrio papločius aptepkite paruoštu varškės kremu. Papločius sudėkite vieną ant kito, išlyginkite kraštus. Papuoškite likusiais graikiniais riešutais ir petražolių šakelėmis.

Tortą įdėkite į išardomą kepimo formą ir padėkite šaltai kelioms valandoms.

Patiekite su juoda duona ir baltu sausu vynu. Puikiai derės vynuogės ir šviežios figos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kamamberas
50 g Graikiniai riešutai
40 g Pinijų sėklos
40 g Moliūgų sėklos
100 g Šviežia varškė
125 ml Grietinėlė
1/4 šaukštelis Žalieji pipirai
1/4 šaukštelis Druska
2 šaukštas Kapotos petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :