Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas

 (1)
Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustykite vieną-dviejų kąsnių gabaliukais. Subarstykite pipirais, čiobreliais ir muskatu.

Citriną supjaustykite griežinėliais.

Dubenyje sluoksniuokite citrinų griežinėlius ir mėsos gabaliukus taip, kad citrinų sluoksnis būtų pirmas ir paskutinis.

Šiek tiek prislėkite ir padėkite parai į šaldytuvą. Druska gabaliukus apiberkite likus valandai iki kepimo.

Pievagrybius nuplaukite, subarstykite pipirais, Provanso žolelėmis, druska, sultinio milteliais, gerai išmaišykite ir palikite porai valandų.

Suverkite mėsos gabaliukus ir pievagrybius ant iešmelių ir kepkite ant kaitrių žarijų kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos sprandinė
6 vnt. Citrinos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Muskato riešutai
2 šaukštelis Čiobreliai
300 g Pievagrybiai
žiupsnelis Provanso žolelės
0,5 šaukštelis Sultinio milteliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :