Pievagrybiais ir sūriu įdaryti pomidorai

 (2)
Pievagrybiais ir sūriu įdaryti pomidorai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nupjaukite pomidorų viršūnėlę su koteliu. Sėklytes ir minkštimą išimkite.

Pievagrybius nuvalykite gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais, muskato riešutu ir čiobreliais. Įspauskite česnako skiltelę. Kepkite apie 4-5 minutes.

Fermentinį ir kietąjį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su pievagrybiais.

Įdarą sudėkite į pomidorų vidų ir uždenkite viršūnėlėmis.

Pomidorus sustatykite į kepimo indą taip, kad glaustųsi vienas prie kito - taip pomidorai kepdami neapvirs.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Pomidorai (didesni)
3 sauja Pievagrybiai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
žiupsnelis Čiobreliai
1 skiltelė Česnakai
30 g Fermentinis sūris
30 g Kietasis sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :