Pietietiškas sangrijos receptas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmus penkis komponentus gerai išmaišykite ąsotyje, maišykite tol, kol ištirps cukrus. Suberkite persikų gabalėlius ir avietes. Uždenkite ąsotį ir palikite pastovėti 8 val.

Prieš patiekdami supilkite šaltą sodos vandenį.

Galite pilti persikų skonio degtinę, tada nereikės persikų sulčių.

Vietoje aviečių galite dėti kitų uogų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

750 ml Rožinis sausas vynas
3/4 stiklinė Degtinė
1/2 stiklinė Persikų sultys
6 šaukštas Mineralinis vanduo gazuotas
2 šaukštas Cukrus
500 g Persikai
200 g Avietės
2 stiklinė Sodos vanduo
Porcijos: 8
Sudėtingumas :