Pesto padažas su salierais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Supjaustyti salierus ir petražoles, sumaišyti su likusiais produktais ir sumalti viską smulkintuvu.

Patiekti padažą su mėsa, žuvimi, prie salotų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Salierų stiebai
sauja Petražolės
0,5 stiklinė Parmezano sūris (tarkuotas)
0,5 stiklinė Alyvuogių aliejus
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Kedro riešutai
pagal skonį Druska
Sudėtingumas :