Pesto padažas makaronams

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gražgarstes nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Sudėkite į trintuvę. Tą patį padarykite su krapais ir petražolėmis.

Ten pat sudėkite sutarkuotą sūrį, kedrų riešutus, česnakus ir alyvuogių aliejų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

Padažą sandariai uždarytame stikliniame indelyje galima laikyti ne ilgiau kaip savaitę.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Gražgarstės
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
50 g Kedro riešutai
2 skiltelė Česnakai
50 g Parmezano sūris
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :