Pertrinta cukinijų sriuba

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustytas cukinijas išvirkite mėsos sultinyje. Išvirę išgriebkite, pertrinkite ir sudėkite atgal į sultinį.

Svogūną, morką, petražolę smulkiai supjaustykite ir ištroškinkite svieste, po to pertrinkite ir tyrę sudėkite į sriubą. Tada sudėkite miltus, pakepintus iki rusvumo ir praskiestus sultiniu. Pasūdykite ir užvirinkite.

Kai sriuba užvirs, sudėkite išplaktus trynius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Cukinijos
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Petražolių šaknys
1 šaukštas Miltai
2 šaukštas Sviestas
2 vnt. Kiaušinių tryniai
2,5 l Mėsos sultinys
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :