Persimonų putėsiai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Želatiną užpilkite šaltu vandeniu, leiskite išbrinkti. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje.

Persimonus supjaustykite gabalėliais, užpilkite vandeniu ir virkite maždaug 10-12 minučių. Išvirtus persimonus pertrinkite per sietelį, sudėkite cukrų.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, atsargiai įmaišykite į persimonų masę, sudėkite citrinos rūgštį. Išplakite iki vientisos purios masės.

Tada į masę, nuolat maišydamos, supilkite tirpintą želatiną. Gautą masę supilstykite į taures ir padėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami, papuoškite mėtos lapeliais ir žvaigždiniais anyžiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Persimonai
1 stiklinė Cukrus
5 vnt. Kiaušinių baltymai
20 g Želatina
180 ml Vanduo
pagal skonį Citrinos rūgštis
Papuošimui:
žiupsnelis Mėtos
6 vnt. Anyžiai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :