Pekino antis

Prabangus šventinis patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
1.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Antį gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau. Anties krūtinėlę keliose vietose įpjaukite 3-4 centimetrus. Iš medaus, sojų padažo, kiniškų prieskonių ir druskos pasigaminkite marinatą. Abi anties dalis gerai įtrinkite marinatu ir palikite 10-12 valandų.

Tuomet antį kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos. Keptą antį papuoškite salotų lapais, granatais ir apelsinais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2,5 kg Antis
2 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Medus
1 šaukštelis Kiniški prieskoniai
1 vnt. Granatai
1 vnt. Apelsinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :