Pavasariškas užkandis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Virtą arba keptą vištienos krūtinėlę supjaustykite plonomis riekelėmis.

Salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite.

Avokadą nulupkite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Apelsiną nulupkite, suskirstykite skiltelėmis ir nulupkite odelę. Svogūną supjaustykite griežinėliais.

Ant salotos lapo dėkite po gabalėlį vištienos, apelsino, avokado ir svogūno. Patiekite didelėje lėkštėje kaip užkandį.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Salotų lapai
1 vnt. Apelsinai
1 vnt. Avokadai
200 g Vištiena virta arba kepta
1/2 vnt. Raudonieji svogūnai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :