Pavasariniai suktinukai su vištiena

Šis receptas - svečias iš Azijos.
Pavasariniai suktinukai
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Daržoves nuplaukite, morkos pusę nuskuskite. Supjaustykite 2 – 3 cm šiaudeliais, česnaką smulkiai supjaustykite.

Ištirpintą krakmolą sumaišykite su cukrumi, druska, kiaušiniu. Užpilkite filė marinatu, palikite 1 – 3 valandoms pastovėti. Paskui smulkiai supjaustykite vištieną.

Kelias sekundes pakepkite aliejuje česnaką, neperkepkite.

Sudėkite į česnaką filė, kepkite, kol iškeps. Jei norite, įdėkite aštraus padažo.

Sudėkite daržoves, grybus, kai iškeps, sudėkite prieskonius, supilkite padažus, krakmolą. Patroškinkite 2 min., paskui palikite atvėsti.

Paimkite tešlos lakštą kampu į save, uždėkite 25 – 30 gramų įdaro, sulankstykite kaip voką.

Apkepkite suktinukus aliejuje, paskui sudėkite ant popieriaus, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. „Spring Rolls“ tešlos lakštai
300 ml Aliejus
Marinatui:
1/2 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Krakmolas
1 vnt. Kiaušiniai
Įdarui:
1 šaukštelis Sojos padažas
1 šaukštelis Sezamų aliejus
2 vnt. Vištienos šlaunelės
2 vnt. Salierų stiebai
1/2 vnt. Morkos
1/2 vnt. Svogūnai
50 g Šiitake grybai
1 šaukštelis Aitriųjų paprikų padažas
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Krakmolas
50 ml Vanduo
Porcijos: 6
Sudėtingumas :