Patys skaniausi NAMINIAI žuvies piršteliai

 (5)
Žuvies piršteliai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atidžiai iš žuvies išrinkite kaulus ir sumalkite.

Batono minkštimą užpilkite pienu, palaukite kelias minutes ir švelniai spaudžiant nupilkite skystį.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Į sumaltą žuvį sudėkite išmirkytą batoną, kiaušinius, svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska. Gerai išminkykite.

Formuokite „pirštelius“, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Gepkite gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l Baltos žuvies filė (sumaltos)
2 riekelė Batonas
2 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
6 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :