Patys skaniausi lietiniai su varške

 (8)
Patys skaniausi lietiniai su varške
Patys skaniausi lietiniai su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi.

Supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Palikite, kad pabrinktų.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, supilkite 1/8 tešlos. Blynus iškepkite, bet neapskrudinkite.

Iškeptus lietinius dėkite į vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždenkite ir laikykite šiltai, kol įdaras bus paruoštas.

Varškę pertrinkite su cukrumi ir grietinėle ir tarkuotu bananu. Įberkite razinų ir gerai išmaišykite.

Varškės įdarą dėkite ant lietinių ir susukite. Susuktus lietinius sudėkite į kepimo indą.

Sviestą ištirpinkite, sumaišykite su ruduoju cukrumi ir apelsinų sultimis. tolygiai apliekite blynus.

Kepkite iki 180 įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol blynų viršus gražiai apskrus.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Lietiniams
130 g Miltai
300 ml Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Cukrus
Įdarui
300 g Varškė
2 šaukštas Cukrus
1 vnt. Bananai
1 sauja Razinos
Užpilui
4 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Apelsinų sultys
1 šaukštelis Rudasis cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :