Patys skaniausi KŪČIUKAI

 (8)
Patys skaniausi KŪČIUKAI
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.8182 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Į dubenį supilti kambario temperatūros vandenį ir likusius produktus šia tvarka: mielės, cukrus, vanilinis cukrus, miltai, aguonos, druska. Viską išmaišyti medine mentele arba spiraliniu maišytuvu (pirmas greitis) iki vientisos masės.

2. Supilti aliejų ir išminkyti tešlą rankomis arba spiraliniu maišytuvu (antras greitis), kol tešla nebelips prie rankų arba indo šonų.

3. Uždengti tešlą skepeta ir palikti pastovėti 1 val.

4. Išimti tešlą iš dubens ir padėti ant miltais pabarstyto stalo. Supjaustyti tešlą piršto storio juostelėmis ir kočioti rankomis, kol suformuosite ploną virvelę.

5. Gautas virveles supjaustyti norimo dydžio gabaliukus, pabarstyti miltais, kad jie nesuliptų, ir sudėti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Gabaliukus išdėstyti 1 cm. atstumu vienas nuo kito.

6. Kepti iki 230° C įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 min., kol šie gelsvai paruduos.
Skanaus!

MALSENA
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai MALSENA
480 ml Vanduo
0,5 šaukštelis Sausos mielės
120 g Cukrus
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 šaukštelis Druska
3 šaukštas Aguonos
70 g Aliejus
Porcijos: 20
Sudėtingumas :