Patys skaniausi grikių blynai

 (3)
Grikių blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Skaldytus grikius užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės.

Smulkiai sutarkuokite sūrį, sudėkite į atvėsusius grikius, įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite šaukštą tešlos ir švelniai suplokite blyną - jis turi būti plonas.

Palaukit kol apskrus apatinė pusė, apverskite ir palaukite kol apskrus antra pusė.

Blynus patiekite su grietine, pagardinta druska ir išspaustu česnaku.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Skaldyti grikiai
1 stiklinė Vanduo
50 g Kietasis sūris
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :