Pats tikriausias TINGINYS, pagal seną receptą

 (13)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pusę sausainių sutrinkite iki trupinių. Kitą dalį susmulkinkite mažais gabaliukais.

Kondensuotą pieną sumaišykite su kakavą, įpilkite šaukštą vandens ir užvirkite.

Kiaušinius išplakite su cukraus pudra.

Plakant į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną.

Kaitinkite dar kelias minutes, sudėkite sviestą ir maišant dar pakaitinkite..

Kakavos masę (kiek atvėsusią) supilkite ant smulkintų riešutų ir sausainių trupinių.

Gerai išmaišykite ir sudėkite į silikoninę pyrago formą.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, kol gerai sustings.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Sausainiai „Gaidelis“
200 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
250 g Kondensuotas pienas
4 šaukštas Kakavos milteliai
100 g Migdolai
1 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 8
Sudėtingumas :