Pats skaniausias raugintų KOPŪSTŲ troškinys

 (16)
Pats skaniausias KOPŪSTŲ troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Lenkijos virtuvė
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kelias minutes.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustus česnakus ir morkas. Kepkite kol daržovės suminkštės.

Suberkite į puodą, įdėkite raugintų kopūstų, įpilkite sultinio. Troškinkite kelias minutes.

Įdėkite tarkuoto kopūsto, pomidorų padažo ir pjaustytas rūkytas dešreles.

Suberkite prieskonius ir išmirkytas ir supjaustytas džiovintas slyvas.

Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 20-30 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Rauginti kopūstai
400 g Baltagūžiai kopūstai
200 g Kiauliena
200 g Rūkytos dešrelės
3 šaukštas Pomidorų padažas
2 vnt. Morkos
2 vnt. Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
1 sauja Džiovintos slyvos
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
2 šaukštelis Kmynai
0,5 stiklinė Mėsos sultinys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :