Pats skaniausias MEDUOLIS

Pats skaniausias MEDUOLIS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi.

Supilkite atvėsintą pavirintą medų (kad liktų skystas).

Supilkite ištirpintą sviestą, grietinę.

Gerai išmaišykite. Maišant suberkite miltus ir kepimo miltelius.

Įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus.

Įmaišykite smulkintus riešutus.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo skardą, aukštais kraštais.

Ant viršaus sudėkite apelsinų griežinėlius ir juos kiek spustelėkite ranka.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Medus
5 vnt. Kiaušiniai
150 g Cukrus
50 g Sviestas
1 stiklinė Grietinė
500 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Kvapieji pipirai
3 sauja Graikiniai riešutai
3 vnt. Apelsinai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :