Patobulintos Valdorfo salotos

Patobulintos Valdorfo salotos
Patobulintos Valdorfo salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną smulkiai supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Vynuoges nuplaukite ir uogas perpjaukite pusiau.

Obuolį nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Graikinius riešutus kiek pasmulkinkite.

Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Viską sumaišykite su majonezu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 sauja Vynuogės
1 vnt. Obuoliai
200 g Vištienos filė
1 sauja Graikiniai riešutai
80 g Ementalio sūris
pagal skonį Majonezas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2