Pasninko virtinukai su raugintais kopūstais ir grybais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį suberkite dvi stiklines miltų, druską ir supilkite aliejų. Gerai patrinkite tarp rankų, tada užpilkite stikline verdančio vandens ir gerai išmaišykite. Kai nebeliks gumuliukų, suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.

Įdarui pievagrybius supjaustykite kubeliais. Jei naudojate kitokius grybus, juos išvirkite, o tada supjaustykite kubeliais.

Svogūną supjaustykite kubeliais, pakepkite aliejuje.

Aliejuje pakaitinkite kopūstus, suberkite grybus, svogūnus, krapus, išmaišykite.

Tešlą iškočiokite, išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite įdaro, kraštus užsukite.

Dėkite virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį, virkite, kol išvirs. Prieš patiekdami į stalą apšlakstykite aliejumi.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
3 stiklinė Miltai
3 šaukštas Aliejus
1 stiklinė Vanduo verdantis
žiupsnelis Druska
Įdarui:
300 g Rauginti kopūstai
150 g Pievagrybiai ar kitokie grybai
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Krapai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :