Pasakiškai skanus vištų kepenėlių paštetas

 (10)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas ir saliero šaknį smulkiai sutarkuokite.

Svogūnus dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą (3-4 šaukštai). Vis pamaišant kepkite, kol ims geltonuoti.

Sudėkite morkas, salierus ir išspauskite česnaką. Kepkite, kol morkos taps minkštos, svogūnai gražiai paruduos.

Kitoje keptuvėje (arba toje pačioje, bet svogūnus su morkomis išpilkite į dubenį) įkaitinkite sviestą (3-4 šaukštai) ir sudėkite nuplautas ir gana smulkiai supjaustytas kepenėles. Pabarstykite druska, pipirais, tarkuotais muskatais, cinamonu.

Maišant kepkite ant vidutinės ugnies kol gražiai apskrus.

Kepenėles sudėkite su svogūnu mase, suberkite spanguoles ir sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištų kepenėlės
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
0,1 vnt. Salierų šakniavaisiai
1 sauja Spanguolės
4 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
žiupsnelis Cinamonas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :