Pasakiškai skanus pyragas, kuriam sunku atsispirti

 (2)
Pyragai su kriaušėmis
Pyragai su kriaušėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Suberkite į puodą, užberkite cukrumi, cinamonu, razinomis ir maišant virkite ant mažos ugnies apie 6-8 minutes.

Suberkite kapotus migdolus ir palikite atvėsti.

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite ir atidėkite į šoną.

Kepimo skardą aukštais kraštais ištieskite kepimo popieriumi ir sukrėskite didesnį gabalą tešlos. Išlyginkite.

Supilkite apvirtas kriaušes ir ir išlyginkite.

Mažesnį tešlos gabalėlį sutrupinkite ant pyrago viršaus.

Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pyragui leiskite atvėsti ir tik tuomet pjaustykite.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
300 g Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
100 g Cukrus
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
200 g Sviestas
1 šaukštas Pienas
Įdarui
1,5 kg Kriaušės
50 g Cukrus
200 g Migdolai
1 šaukštelis Cinamonas
1 stiklinė Razinos
Porcijos: 10
Sudėtingumas :