Pasakiškai skanus PIEMENĖLIŲ PYRAGAS

 (2)
Piemenėlių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite arba panaudokite jau virtas. Sutrinkite su sviestu ir pagardinkite druska.

Smulkiai supjaustytą svogūną dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Įspauskite česnakų ir maišant kepkite kol ims geltonuoti.

Suberkite faršą, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir muskatu. Maišant šiek tiek apkepkite.

Suberkite į mėsą smulkiai tarkuotas morkas.

Kepkite vis pamaišant kol gražiai apkeps.

Suberkite šparagines pupeles (jas galima supjaustyti į kelias dalis) ir konservuotus nusunktus kukurūzus.

Maišant kepkite dar porą minučių.

Mėsą supilkite į stiklinį, keramikinį kepimo indą arba keptuvę aukštais kraštais. Išlyginkite.

Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Ant viršaus užberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bulvės
2 šaukštas Sviestas
300 g Jautienos faršas
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
1 vnt. Morkos
1 indelis Konservuoti kukurūzai
1 sauja Šparaginės pupelės
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
60 g Fermentinis sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :