Pasakiškai skanus NEKEPTAS žemės riešutų sviesto pyragas

Pasakiškai skanus NEKEPTAS žemės riešutų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su cinamonu, imbieru ir ištirpintu sviestu.

Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite į šaldytuvą valandai.

Maskarponės sūrį išsukite su žemės riešutų sviestu, cukraus pudra ir iki standžių putų išplakta grietinėle.

Maskarponės masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite viršų. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Šokoladą ištirpinkite su sviestu, kai atvės užpilkite ant pyrago.

Išlyginkite ir dėkite pyragą į šaldytuvą dar kelioms valandoms.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
4 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
1 pakelis Sviestas
1 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
1 šaukštelis Cinamonas
Įdarui
500 g Maskarponės sūris
200 ml Grietinėlė
5 šaukštas Cukraus pudra
4 šaukštas Žemės riešutų sviestas
Viršui
60 g Juodasis šokoladas
60 g Sviestas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :