Paprikų, morkų ir pomidorų troškinys

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Daržoves supjaustykite kubeliais. Morkas pakepkite su aliejumi. Tada daržoves sumaišykite su cukrumi, druska, actu bei aliejumi ir 2 val. laikykite kambario temperatūroje.

Troškinkite ant nedidelės ugnies apie 30 min. Karštą troškinį sukrėskite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Pomidorai
1,5 kg Morkos
400 g Svogūnai
4 kg Saldžiosios paprikos
400 ml Aliejus
130 ml Actas (9 proc.)
300 g Cukrus
4 šaukštas Druska