PAGERINTI traškūs bulviniai blynai

 (25)
Pagerinti bulviniai blynai
Pagerinti bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Stambiai sutarkuokite bulves (burokine tarka ar smulkiais šiaudeliais). Tarkius užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite kelias minutes.

Per sietelį nuspauskite susidariusį skystį ir dar apie 10 minučių leiskite bulvių masei nuvarvėti, tada nusausinkite ją popieriniu rankšluosčiu.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir šoninę. Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.

Supilkite svogūno ir bulvių masę į dubenį su kitais ingredientais ir gerai viską sumaišykite ranka.

Į didelę keptuvę įpilkite tiek aliejaus, kad jis ją apsemtų apie 1 centimetrą, ir uždėkite ją ant karštos ugnies.

Kai keptuvė įkais, dėkite kepti blynus.

Kiekvieną pusę kepkite po 5 minutes arba tol, kol jie pasidarys traškūs ir auksiniai rusvi.

Kol sudėsite kitą partiją į keptuvę, padėkite iškeptus blynus ant popierinio rankšluosčio, kad nusausintumėte aliejaus perteklių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Bulvės
1 vnt. Raudonieji svogūnai
80 g Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Kietasis sūris
4 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :