Pagerinta bulvių košė patiks net jos nemėgstantiems

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves, morką ir žiedinius kopūstus išvirkite.

Sugrūskite, pagardinkite druska, įdėkite sviesto, užpilkite avižų pieno ir dar kartą gerai sutrinkite.

Keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus ir pinijų sėklas. Įdėkite pesto padažo, išmaišykite ir pagardinkite košę.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
0,3 vnt. Žiediniai kopūstai
0,5 puodelis Avižų pienas
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
4 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Pinijų sėklos
2 šaukštelis Pesto padažas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :